KDF Genel Bşk Yard.
Sincan Kırıkkaleliler Dernek Bşk Abdullah Talu Karatufan abimizi ve yönetimini misafir ettik.. Unutmayınız birIik ve beraberIik, öIümden başka her şeyi yener. Birliğimiz daim olsun.. Av.Abdullah Polat Kırıkkaleliler Dernek Başkanı KDF Genel Bşk Yard.

Sincan kııkkale dernek yönetimi ile sohbet

Sincan Kırıkkaleliler Dernek Bşk Abdullah Talu Karatufan abimizi ve yönetimini misafir ettik.. Unutmayınız birIik ve beraberIik, öIümden başka her şeyi yener. Birliğimiz daim olsun..  Av.Abdullah Polat Kırıkkaleliler Dernek Başkanı KDF Genel Bşk Yard.

KDF Genel Bşk Yard.