20914279_1695759060732930_9002682872915784158_n

Kırıkkaleler dernegimizin festivalı

Dün akşam gerçekleştirdiğimiz Kırıkkaleliler Gecesi tam anlamıyla şölen havasında geçti.. Bugün de bizleri yalnız bırakmayan Vekilimiz Abdullah Öztürk Bey’e, Ankara MHP Milletvekili Erkal Haberal Bey’e, Etimesgut Belediye Başkanımız Enver Demirel Bey’e ve Hanımefendiye, Keskin Kaymakamlığı Muammer Köken Bey’e, Keskin Belediyesi Başkanı Dede Yıldırım Başkanıma, Etimesgut Belediye Başkan Yardımlarımız Cemal SatılmışRecai Uçar ve Ayhan Başkanlarıma, Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Başkanıma, KDF Genel Bşk Cemal Sertkaya Ağabeyime, Etimesgut MHP İlçe Bşk Halil Şahingöz Bey’e, Şehit ve Gazi Vakfı Etimesgut Temsilcisi TC Gazi Alparslan Hüyük Bey’e, Keskin Dernek Bşk. Mehmet ÖzderBey’e , Delice Dernek Bşk. Yalçın Delice Bey’e , Sarıkayalılar Dernek Başkanı Osman Teke abime, Kırıkkale İş Adamları ve Yöneticileri Dernek Bşk Yard. Yılmaz Taşpinar kardeşime, Karakeçili Dernek Bşk Kadir Hasgül abime, Kavak Köyü Dernek Bşk Hasan Bellioğlu, Gözü Kızıllı Dernek Bşk Ömer Yapraklı, Tavaözü Köyü Dernek Bşk. Yunus Ertekin, Danacı Köyü Dernek Başkanları Yüksel Özkan, Kavak Köyü Dernek Bşk. Hasan Benlioğlu, Çoğul Köyü Dernek Bşk. Ali Taşkıran, Dağobası Köyü Dernek Bşk. İbrahim Laçinok, Keçili Köyü Dernek Bşk. Cemalettin Karakuş , Sincan Kırıkkaleliler Dernek Bşk Abdullah Tolu abime, Mehmet Kuzucu Ağabeyime ve adını zikredemediğim bir birinden değerli dernek başkanlarımıza ve yönetimlerine çok teşekkür ediyoruz.. Ayrıca müthiş bir özveri ile hizmet eden çok değerli yönetim kurulu üyelerime ve eşlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. İyiki varsınız..
Kırıkkaleliler Dernek Başka20914279_1695759060732930_9002682872915784158_n