İftar programımız

Kırıkkaleliler Derneği olarak düzenlediğimiz Geleneksel İftar Programımıza yoğun ilgi ve alakadan dolayı öncelikle tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum.. Ayrıca bu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Başkanıma, Ak Parti Kırıkkale Milletvekilimiz Ramazan Can ve Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir Vekilimize, Etimesgut Belediye Başkanımız Enver Demirel ve eşi İlknur Demirel ablamıza, Anavatan Genel Başkanımız İbrahim Çelebi Bey’e, hemşehrimiz Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut Bey’e, Keskin Kaymakamı Muammer Köken Bey’e , Etimesgut Belediye Bşk Yard. Alaatin Sonat ve Halil Şahingöz Başkanlarımıza, Federasyon Genel Başkanımız Cemal Sertkaya abime, Vakıf Başkanımız Aytekin Araç’a, BBP İl Başkanı Mahir Alay Bey’e , MHP Etimesgut İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy Bey’e, Ak Parti Çankaya ve Etimesgut İlçe Temsilcilerine, CHP İlçe Temsilcilerine, Saadet Partisi İl Yönetim Temsilcilerine, Şehit ve Gazi Vakfı Etimesgut Temsilcisi TC Gazi Alparslan Hüyük Bey’e, Niğdeliler Dernek Başkanı Ömer Kalkan abime, Yozgatlılar Dernek Başkanı Ebuzer Gıffari Bakır abime, Çankırı Dernek Başkanı T.c. Şenel Yalçin Bey’e, Etimesgut Ankaralılar Derneği Hakan abime, Server Vakfı Temsilci Ahmet Yavuz abime, Tokatlılar Dernek Başkanı Askan Akça, Redaktör Dergisi İmtiyaz Sahibi Ibrahim Gökdemir abime, Keskin Dernek Bşk. Mehmet Özder Bey’e , Delice Dernek Bşk. Yalçın Delice Bey’e , Sarıkayalılar Dernek Başkanı Osman Teke abime, Yahşiyan Gençlik Bşk Salih Aktuğ, Kırıkkale İş Adamları ve Yöneticileri Dernek Bşk Yard. Yılmaz Taşpinar kardeşime, Batı Karadeniz Sanayici ve İş İnsanları Federasyon Bşk Bahri Küpeli, Karakeçili Dernek Bşk Yard. Abdullah Gündoğdu abime, Kavak Köyü Dernek Bşk Hasan Bellioğlu, Av. Serkan Saygılı, Çankırı Başsavcı Vekili Çetin Güzel, Keçiören Kırıkkale Der Kenan Akçahanoğlu, Gözü Kızıllı Dernek Bşk Ömer Yapraklı, Tavaözü Köyü Dernek Bşk. Yunus Ertekin, Danacı Köyü Dernek Başkanları Yüksel Özkan, Kavak Köyü Dernek Bşk. Hasan Benlioğlu, Çoğul Köyü Dernek Bşk. Ali Taşkıran, Dağobası Köyü Dernek Bşk. İbrahim Laçinok, İmirli Köyü Dernek Bşk. Fazlı Dinçdemir, Keçili Köyü Dernek Bşk. Cemalettin Karakuş , Sincan Kırıkkaleliler Dernek Bşk Abdullah Tolu, Doğanören Dernek Bşk Mehmet Duran Güloğlu , Delice Alcılı Köyü Dernek Bşk Ömer Karadeniz, Baraklı Köyü Dernek Bşk Muttalip Kılıçer, Prof.Dr Adnan Tezel, Eski Kültür Memur-Sen Genel Bşk Yard. Mehmet Ali Yücekaya, İş Adamı Cemil Akbulut, çok değerli Emre Onuk ve Emrah Onuk kardeşlerime, Eski Deliceliler Dernek Bşk. Necati Gökkaya, Dr. Mehmet Güloğlu, basınımızın güzide temsilcisi Kanal Kanal Siyaset yönetim kurulu başkanı İbrahim Yaman ve Abdurrahman Keskin abilerime ve adını zikredemediğim bir birinden değerli dernek başkanlarımıza ve yönetimlerine çok teşekkür ediyoruz.. Ayrıca müthiş bir özveri ile hizmet eden çok değerli yönetim kurulu üyelerime ve eşlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. İyiki varsınız..