Acısıyla, tatlısıyla çok şükür festivalimiz bitti. Ancak şu bir gerçek ki KIRIKKALELİLER olarak festivale tam anlamıyla "DAMGA VURDUK".. Emeği geçen başta yönetim kurulumuz ve aileleri, Kadın Kolları Bşk Fatma Tunç ablamız ve kadın kollarımız, gençlik kollarımız dernek üyelerimiz ve tüm hemşehrilerimize çook teşekkür ediyorum.. Gecemizde yoğunluktan dolayı dış kapıyı kapattırmak hepimizin gururu... İyi ki sizler varsın.. Birliğimiz daim olsun. Av.Abdullah Polat Kırıkkaleliler Dernek Başkanı

festival final

Acısıyla, tatlısıyla çok şükür festivalimiz bitti. Ancak şu bir gerçek ki KIRIKKALELİLER olarak festivale tam anlamıyla "DAMGA VURDUK".. Emeği geçen başta yönetim kurulumuz ve aileleri, Kadın Kolları Bşk Fatma Tunç ablamız ve kadın kollarımız, gençlik kollarımız dernek üyelerimiz ve tüm hemşehrilerimize çook teşekkür ediyorum.. Gecemizde yoğunluktan dolayı dış kapıyı kapattırmak hepimizin gururu... İyi ki sizler varsın.. Birliğimiz daim olsun.  Av.Abdullah Polat  Kırıkkaleliler Dernek Başkanı

Acısıyla, tatlısıyla çok şükür festivalimiz bitti. Ancak şu bir gerçek ki KIRIKKALELİLER olarak festivale tam anlamıyla “DAMGA VURDUK”.. Emeği geçen başta yönetim kurulumuz ve aileleri, Kadın Kolları Bşk Fatma Tunç ablamız ve kadın kollarımız, gençlik kollarımız dernek üyelerimiz ve tüm hemşehrilerimize çook teşekkür ediyorum.. Gecemizde yoğunluktan dolayı dış kapıyı kapattırmak hepimizin gururu… İyi ki sizler varsın.. Birliğimiz daim olsun.