Güncel Haberler
Kırıkkale Tanıtım Günleri İçin Federasyon,Vakfımız ve Kırıkkale Valimizin "Olur" imzaları ile gerekli startı vermiş bulunuyoruz. Bugün itibariyle tanıtım günleri ile ilgili tüm sorumluluk federasyon ve vakfımıza zimmetlenmiştir..İnşallah çok güzel bir tanıtım günleri bizleri bekliyor.. Haydi Bismillah.. Av.Abdullah POLAT KDF Genel Başkan Yard.

federasyon kırıkkaleller tanıtım için gün sayıyor

Kırıkkale Tanıtım Günleri İçin Federasyon,Vakfımız ve Kırıkkale Valimizin "Olur" imzaları ile gerekli startı vermiş bulunuyoruz. Bugün itibariyle tanıtım günleri ile ilgili tüm sorumluluk federasyon ve vakfımıza zimmetlenmiştir..İnşallah çok güzel bir tanıtım günleri bizleri bekliyor.. Haydi Bismillah..  Av.Abdullah POLAT KDF Genel Başkan Yard.

Kırıkkale Tanıtım Günleri İçin Federasyon,Vakfımız ve Kırıkkale Valimizin “Olur” imzaları ile gerekli startı vermiş bulunuyoruz. Bugün itibariyle tanıtım günleri ile ilgili tüm sorumluluk federasyon ve vakfımıza zimmetlenmiştir..İnşallah çok güzel bir tanıtım günleri bizleri bekliyor.. Haydi Bismillah..
Av.Abdullah POLAT
KDF Genel Başkan Yard.