Fedarasyon olarak düzenledigimiz şehitler gecemiz

Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu olarak düzenlediğimiz Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programımıza katılım sağlayan başta Kırıkkale Milletvekilimiz Ramazan Can Bey’e, Ak Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan Bey’e, hemşehrimiz Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut Bey’e, Vakıf Başkanımız Aytekin Araç‘a, Kırıkkaleliler Dernekler Bşk vekili Mevlüt Koyuncu, Bşk Yrd. Davut Karabulut, Kırıkkale Yozgatlılar Dernek Bşk. Ayhan Yüksel, CHP Altındağ İlçe Başkanı ve Elmalı Köyü Dernek Bşk. Mesut Şakrak, Keskin Dernek Bşk. Mehmet Özder, Delice Dernek Bşk. Yalçın Delice, Sulakyurt Dernek Bşk. Zekeriya Ünver, Tavaözü Köyü Dernek Bşk. Yunus Ertekin, Güzelyurt Köyü Dernek Bşk. Veysel Murat, Danacı Köyü Dernek Başkanları Yüksel Özkan ve Mustafa Ünal, Ayvatlı Köyü Dernek Bşk. Mustafa Doğan, Kavak Köyü Dernek Bşk. Hasan Benlioğlu, Çoğul Köyü Dernek Bşk. Ali Taşkıran, Dağobası Köyü Dernek Bşk. İbrahim Laçinok, İmirli Köyü Dernek Bşk. Fazlı Dinçdemir, Şahçalı Köyü Dernek Bşk. Dağıstan Araç, Tilkili Köyü Dernek Bşk Hüseyin Duman, Sarıkızlı Köyü Dernek Bşk. İsmail Topal, Keçili Köyü Dernek Bşk. Cemalettin Karakuş, Çerikli Beldesi Dernek Başkanı İhsan Tektaş, Prof.Dr Adnan Tezel, Eski Kültür Memur-Sen Genel Bşk Yard. Mehmet Ali Yücekaya, İş Adamı Cemil Akbulut, Eski Deliceliler Dernek Bşk. Necati Gökkaya, Dr. Mehmet Güloğlu ve adını zikredemediğim bir birinden değerli dernek başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyoruz.. Av.Abdullah Polat
KDF Genel Bşk.Yard

17554291_1641448902830613_2352235812668449521_n (1)