Türkiyemizin hemen her bölgesinde faaliyet gösteren il dernek başkanlarımızı Hacı Taşanımızın Evinde Taş Mektep de misafir etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.. Bizleri kırmayıp davetimize icabet eden; Keskin Kaymakamımız Muammer Köken, Kırıkkale E. Milletvekilimiz Seyit Ahmet Göçer , Etimesgut Kent Konseyi Başkanımız Seyit Sarp, Albayrak İnş, Yönetim Kurulu Başkanı kıymetli ağabeyim Haydar Albayrak,Şehit ve Gazi Vakfı Şube Başkanımız TC Gazi Alparslan Hüyük , Yozgatlılar Dernek Başkanımız Ebuzer Gıffari Bakır, Gazeteci Ve Yazarlar Birliği Dernek Başkanımız Ömer Uzun,Erzurumlular Dernek Başkanımız Şaban Şaban Şahin Araslı, Çankırılar Dernek Başkanımız T.c. Şenel Yalçin, Tokatlılar Dernek Başkanımız İbrahim Ocak, Çorumlular Dernek Başkanımız İsa Çakır, Sivaslılar Dernek Başkanımız Mehmet Şahin, Konyalılar Dernek Başkanımız Mehmet Sorkun, Kırım-Tatar Dernek Başkanımız İbrahim Keskin, Gümüşhaneliler Dernek Başkanımız Ayhan Şahin Niğdeliler Dernek Başkanımız Ömer Kalkan, Etimesgut Kent Konseyi Genel Sekreteri Hasan Şahin, Gaziantep Dernek Başkanımız İbrahim Birelli, Tüm Karadenizliler Dernek Başkanımız Yusuf Altınbaş, Atayolu Dernek Başkanımız Remzi Özbalı, Samsunlular Dernek Başkanımız Veysel Alış, Ahsen Derneği Başkanımız Mahmut Kabakçı, Etimesgut Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Adnan Abimize, Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Muazzez Hanıma, Ayyıldız Dernek Başkanımız Ömer Albayrak, Ahi Mesut Derneği Sefa Bal ve illeri temsilen katılan değerli dernek başkan vekillerimize şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum.. Birliğimiz daim olsun.. Av.Abdullah Polat Kırıkkaleliler Dernek Başkanı

DERNEGİMİZİN İL DERNEKLERİNİ KIRIKKALEDE AĞIRLAMASI

Türkiyemizin heme

Türkiyemizin hemen her bölgesinde faaliyet gösteren il dernek başkanlarımızı Hacı Taşanımızın Evinde Taş Mektep de misafir etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.. Bizleri kırmayıp davetimize icabet eden; Keskin Kaymakamımız Muammer Köken, Kırıkkale E. Milletvekilimiz Seyit Ahmet Göçer , Etimesgut Kent Konseyi Başkanımız Seyit Sarp, Albayrak İnş, Yönetim Kurulu Başkanı kıymetli ağabeyim Haydar Albayrak,Şehit ve Gazi Vakfı Şube Başkanımız TC Gazi Alparslan Hüyük , Yozgatlılar Dernek Başkanımız Ebuzer Gıffari Bakır, Gazeteci Ve Yazarlar Birliği Dernek Başkanımız Ömer Uzun,Erzurumlular Dernek Başkanımız Şaban Şaban Şahin Araslı, Çankırılar Dernek Başkanımız T.c. Şenel Yalçin, Tokatlılar Dernek Başkanımız İbrahim Ocak, Çorumlular Dernek Başkanımız İsa Çakır, Sivaslılar Dernek Başkanımız Mehmet Şahin, Konyalılar Dernek Başkanımız Mehmet Sorkun, Kırım-Tatar Dernek Başkanımız İbrahim Keskin, Gümüşhaneliler Dernek Başkanımız Ayhan Şahin Niğdeliler Dernek Başkanımız Ömer Kalkan, Etimesgut Kent Konseyi Genel Sekreteri Hasan Şahin, Gaziantep Dernek Başkanımız İbrahim Birelli, Tüm Karadenizliler Dernek Başkanımız Yusuf Altınbaş, Atayolu Dernek Başkanımız Remzi Özbalı, Samsunlular Dernek Başkanımız Veysel Alış, Ahsen Derneği Başkanımız Mahmut Kabakçı, Etimesgut Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Adnan Abimize, Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Muazzez Hanıma, Ayyıldız Dernek Başkanımız Ömer Albayrak, Ahi Mesut Derneği Sefa Bal ve illeri temsilen katılan değerli dernek başkan vekillerimize şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum.. Birliğimiz daim olsun..  Av.Abdullah Polat  Kırıkkaleliler Dernek Başkanı

n her bölgesinde faaliyet gösteren il dernek başkanlarımızı Hacı Taşanımızın Evinde Taş Mektep de misafir etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.. Bizleri kırmayıp davetimize icabet eden; Keskin Kaymakamımız Muammer Köken, Kırıkkale E. Milletvekilimiz Seyit Ahmet Göçer , Etimesgut Kent Konseyi Başkanımız Seyit Sarp, Albayrak İnş, Yönetim Kurulu Başkanı kıymetli ağabeyim Haydar Albayrak,Şehit ve Gazi Vakfı Şube Başkanımız TC Gazi Alparslan Hüyük , Yozgatlılar Dernek Başkanımız Ebuzer Gıffari Bakır, Gazeteci Ve Yazarlar Birliği Dernek Başkanımız Ömer Uzun,Erzurumlular Dernek Başkanımız Şaban Şaban Şahin Araslı, Çankırılar Dernek Başkanımız T.c. Şenel Yalçin, Tokatlılar Dernek Başkanımız İbrahim Ocak, Çorumlular Dernek Başkanımız İsa Çakır, Sivaslılar Dernek Başkanımız Mehmet Şahin, Konyalılar Dernek Başkanımız Mehmet Sorkun, Kırım-Tatar Dernek Başkanımız İbrahim Keskin, Gümüşhaneliler Dernek Başkanımız Ayhan ŞahinNiğdeliler Dernek Başkanımız Ömer Kalkan, Etimesgut Kent Konseyi Genel Sekreteri Hasan Şahin, Gaziantep Dernek Başkanımız İbrahim Birelli, Tüm Karadenizliler Dernek Başkanımız Yusuf Altınbaş, Atayolu Dernek Başkanımız Remzi Özbalı, Samsunlular Dernek Başkanımız Veysel Alış, Ahsen Derneği Başkanımız Mahmut Kabakçı, Etimesgut Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Adnan Abimize, Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Muazzez Hanıma, Ayyıldız Dernek Başkanımız Ömer Albayrak, Ahi Mesut Derneği Sefa Bal ve illeri temsilen katılan değerli dernek başkan vekillerimize şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum.. Birliğimiz daim olsun..