DERNEGİMİZİN İFTAR YEMEĞİ

35081006_1813128698995965_4789170538297688064_nKırıkkaleliler Derneği olarak düzenlediğimiz Geleneksel İftar Programımıza yoğun ilgi ve alakadan dolayı 1000 kişilik salonu hınca hınç dolduran öncelikle tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum.. Ayrıca bu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Etimesgut Belediye Başkanımız Enver Demirel, Ak Parti Ankara 3. Bölge Adayı Asuman Erdoğan, MHP Ankara 3. Bölge Adayı Bahadır Alperen, MHP Milletvekili Adayı Gökay Sapan, Kırıkkaleli İş Adamı değerli abimiz Haydar Albayrak, Federasyon Genel Başkanımız Cemal Sertkaya abime, MHP Etimesgut İlçe Başkanı Halil Şahingöz Bey’ ve değerli yönetimine, Edremit Başsavcısı Çetin Güzel Bey’e,Kırıkkaleli abimiz değerimiz Mülkiye Müfettişi Yusuf GüniBey’e,MİDDER Kırıkkale İl Başkanı ve Dec-Yad Başkanı Ali Rıza Koçoğlu , Türkiye Şehit ve Gazi Vakfı Etimesgut Temsilcisi TC Gazi Alparslan HüyükBey’e, Kırıkkale İş Adamları ve Yöneticileri Dernek Bşk. Yılmaz Taşpinarkardeşime, Niğdeliler Dernek Başkanı Ömer Kalkan abime, Sivaslılar Dernek Başkanı Mehmet Şahin Abime, Yozgatlılar Dernek Başkanı Ebuzer Gıffari Bakır abime, Çankırı Dernek Başkanı T.c. Şenel Yalçin Bey’e, Belediye Meclis Üyesi Cennet Özcan, Tokatlılar Dernek Başkanı İbrahim Ocak Bey’e , Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi Yönetim Kuruluna, Etimesgut İlçe Emniyet Müdür Yard. Mehmet Ali Akkurt, Keskin Dernek Bşk. Mehmet Özder Bey’e , Delice Dernek Eski Bşk. Necati Gökkaya Bey’e , Sarıkayalılar Dernek Başkanı Osman Teke abime, Yahşiyan Gençlik Bşk Salih Aktuğ, İç Anadolu Türkmen Birliği Genel Başkanı Musa Hançer, Batı Karadeniz Sanayici ve İş İnsanları Federasyon Bşk Bahri Küpeli, Karakeçili Dernek Bşk. Kadir Hasgülabime, PGS Hukuk Bürosu Kurucu ortağı Av. Serkan Saygılı, Tavaözü Köyü Dernek Bşk. Yunus Ertekin, Danacı Köyü Dernek Başkanları Yüksel Özkan, Dağobası Köyü Dernek Bşk. İbrahim Lacinok, Keçili Köyü Dernek Bşk. Cemalettin Karakuş , Sincan Kırıkkaleliler Dernek Bşk Abdullah Tolu, 15 Temmuz Gazileri temsilen Ramazan Göndeşli, basınımızın güzide temsilcisi Kanal Siyaset yönetim kurulu başkanı İbrahim Yaman ve ekibine ve adını zikredemediğim bir birinden değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz.. Ayrıca müthiş bir özveri ile hizmet eden çok değerli yönetim kurulu üyelerime ve eşlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum Kadir Gecemizi Rabbim mübarek kılsın.. İyiki varsınız..