Güncel Haberler

15 anadolu günleri

Rabbime şükürler olsun dün akşam ki gecemizi müthiş bir coşku, heyecan ve birlik-beraberlik içerisinde gerçekleştirdik.. Öncelikle bu gece de bizleri yalnız bırakmayan siz değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Kırıkkaleliler Derneği olarak ev sahipliği yapma fırsatını bizlere sağladığı için başta Etimesgut Belediye Başkanımız Sayın Enver Demirel’e katılımları ile bizleri onure eden şeref veren MHP Genel Başkan Yard. Ankara Milletvekilimiz Yaşar Yıldırım, Kırıkkale MHP Milletvekilimiz Halil Öztürk Kırıkkale Ak Parti Milletvekilimiz Ramazan Can, MHP Genel Başkan Özel Kalem Müdür’ümüz Murat Çeliker, MHP Ankara İl Başkanımız Turgay Baştuğ, Ankara MHP Milletvekilimiz Erkan Haberal, MHP Genel Sekreter Yardımcımız Fatih Çetinkaya, Kırıkkale Dernekler Federasyonu Başkanımız Cemal Sertkaya, MHP Özel Kalem Müdür Yard. Mustafa Duru, MHP Etimesgut İlçe Başkanımız Halil Şahingöz, Keskin Ak Parti İlçe Başkanımız Halim Bulut’a, Kırıkkale İş Adamımız Haydar Albayrak’a çok sayıda burada adlarını Kırıkkale den gelen ve Ankarada bulunan İlçe,Belde ve Köy dernek başkanlarımıza ve fedakarca gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayan değerli yönetim kurulu üyelerime, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza tek tek teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun.